目錄 購物車 ({{currentCart.getItemCount()}}) 聯絡我們

退換貨政策

Returns and exchanges

ALL SALES ARE NOT REFUNDABLE.

This Returns Policy only applies to online purchases.

Exchanges

Should you wish to exchange/return your merchandiseplease refer to the guideline below and email us explaining the reason for yourexchange/return request. Merchandise may be exchanged or returned within 7 daysof receiving the goods.

Exchanges/returns will be processed upon receipt ofthe regarding merchandise. To complete your return, we require a receipt or proof of purchase. Acknowledgement of receipt will be sent following theevaluation process, stating the outcome and whether the item is eligible forexchange, refund or credit.

Packages sent without first contacting us will not beaccepted.

Should you need to contact us about any questionsplease email us at info@pensmuseum.com

Customers are permitted to exchange merchandise otherthan Excluded items (subject to Returns/Exchanges Conditions) for a different product.If the customer selects merchandise of lower value than the originalmerchandise purchased the balance will be cash coupon instead.

Exchange can be done once only. Please consider beforeyou do any exchange process.

Returns/Exchanges Conditions

Please refer to the followingcriteria as a guideline for our returns/exchange policy:

Excluded items

No return or exchange will be accepted for thefollowing;

All kinds of accessories. E.g. inks, refills and all online specialprice items.

Sellable Condition

“Sellable condition” means that that the merchandiseis still in its original packaging with the original labels, that themerchandise is unused, and in the condition originally sold and that themerchandise is not damaged in any way.

The decision as to whether the merchandise is inSellable Condition remains within pens museum’s sole discretion and itsdecision shall be final.

If pens museum receives a returnthat cannot be accepted, the customer has the option either to collect themerchandise from one of our stores or have the merchandise re-shipped to thecustomer at his/her sole cost.

Local shipping (within HK)

Weoffer free delivery for Hong Kong customer with spending over hk$150.

Items ordered will be shipped using S.F. Expressdelivery service/ Hong Kong Post.